ALMA i Visby AB

Gotlands län

Information

ALMA i Visby AB hittar ni ett Gotlands län som inte är som andra län. I Gotlands län hittar ni Gotland som är den kommunen där ALMA i Visby AB finns. I Gotland så finns det många olika Aktiebolag och i Gotlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. ALMA i Visby AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. ALMA i Visby AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till ALMA i Visby AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gotenhofsg. 4, 621 58, Visby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-7316135.

Gotland arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gotlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är ALMA i Visby AB Privat, ej börsnoterat.

ALMA i Visby AB har idag 556729-5828 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för ALMA i Visby AB

Bolagets verksamhet är detaljhandelsrörelse inom sko- och textilbranschen och därmed förenlig verksamhet.

I ALMA i Visby AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Konradsson, Ann Elisabeth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Ann Ingegerd som är född 1961 och har titeln Suppleant, Levander, Anita Eva Marianne som är född 1965 och har titeln Revisor, Hallgren, Barbro Johanna Margareta som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Gotlands Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .