Visby Allbygg AB

Gotlands län

Information

I Gotlands län så finns Visby Allbygg AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Gotland här finns det många olika Aktiebolag. Visby Allbygg AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gotlands län. Gotland jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gotlands län gör att bolag trivs där.

Visby Allbygg AB är momsregistrerat sedan2007-03-15 och har organisationsnummer 556719-3114.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-6222284 alternativt besöka eller skicka post till Visby Allbygg AB på följande adress Follingbov. 34, 621 43, Visby.

Visby Allbygg AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-03-15.

I Visby Allbygg AB så sitter följande personer i styrelsen: Klingvall, Leif Gustav som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Werkelin Klingvall, Birgit Sylvia M som är född 1957 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva byggverksamhet, köpa, förvalta och sälja fastigheter, äga och förvalta aktier och andra värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.