Gotlands Vaktbolag AB

Gotlands län

Information

Gotlands Vaktbolag AB är ett bolag som finns i Gotland. I Gotlands Vaktbolag AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hejdenberg, Jonas Yngve Anders som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergsten, Karl Fredrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Bryhn, Robert Aleksander som är född 1971 och har titeln Suppleant, Lindblom, Per Hjalmar som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians PML AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gotlands Vaktbolag AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gotlands Vaktbolag AB på telefon 08-215000.

Bolaget skall bedriva vakt-, centrum- och entréservice, hemgångskontroll samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gotlands Vaktbolag AB av bolagstypen Aktiebolag.

Gotlands Vaktbolag AB är ett av många bolag som finns i Gotlands län och Gotland arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Gotlands Vaktbolag AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-05-24 och Gotlands Vaktbolag AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-05-31.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gotlands Vaktbolag AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Gotlands Vaktbolag AB har 556714-5908 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gotlands län.