Wahlgrens Djurtransport AB

Gotlands län

Information

556709-4338 är organisationsnummer för företaget Wahlgrens Djurtransport AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wahlgrens Djurtransport AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gotland som är den kommunen som Wahlgrens Djurtransport AB finns i.

Wahlgrens Djurtransport AB har varit registrerat sedan 2006-08-23 och det finns flera företag i Gotlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wahlgrens Djurtransport AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-02.

Wahlgrens Djurtransport AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gotland som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Wahlgrens Djurtransport AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Wahlgrens Djurtransport AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5689196 eller genom brev på följande adress:
Hörsne Smiss, 622 58, Romakloster

Bolget skall bedriva djurtransporter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wahlgrens Djurtransport AB och det är Wahlgren, Ulf Lennart som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Åsa Yvonne som är född 1956 och har titeln Suppleant, Hallgren, Barbro Johanna Margareta som är född 1961 och har titeln Revisor, Gotlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,