Kvalitetshem Gotland AB

Gotlands län

Information

556708-6482 är organisationsnummer för verksamheten Kvalitetshem Gotland AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kvalitetshem Gotland AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gotland som är den kommunen som Kvalitetshem Gotland AB finns i.

Kvalitetshem Gotland AB har varit registrerat sedan 2006-08-16 och det finns flera verksamheter i Gotlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kvalitetshem Gotland AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-25.

Kvalitetshem Gotland AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Gotland som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kvalitetshem Gotland AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Kvalitetshem Gotland AB så kan ni göra det på telefon genom 073-7144444 eller genom brev på följande adress:
Sojdeg. 3, 621 54, Visby

Bolaget skall bedriva hushållsnära tjänster, sedvanlig lokal- och fastighetsskötsel, erbjuda konsultation inom affärsutveckling, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kvalitetshem Gotland AB och det är Albrecht, Roger Philipp som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordahl Albrecht, Linda Jessica som är född 1972 och har titeln Suppleant, Levander, Anita Eva Marianne som är född 1965 och har titeln Revisor, Gotlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,