POB Lantbruk & Maskin AB

Gotlands län

Information

I Gotland finns det ett Aktiebolag som heter POB Lantbruk & Maskin AB. Det finns flera verksamheter som liknar POB Lantbruk & Maskin AB i Gotlands län. Gotland är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

POB Lantbruk & Maskin AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-04-06 och det finns flera verksamheter som är det i Gotlands län.

Sedan 2006-06-19 så har POB Lantbruk & Maskin AB varit registrerat och sedan 2007-04-06 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är POB Lantbruk & Maskin AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Gotland.

Vill man komma i kontakt med POB Lantbruk & Maskin AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Stenkyrka Gräne 817, 624 42, Tingstäde. Vi ni istället prata med POB Lantbruk & Maskin AB så kan ni göra det på 0498-272438.

Bolaget skall bedriva lantbruk med köttproduktion, försäljning av importerade och egentillverkade lantbruksmaskiner och reservdelar. Uthyrning av rum till turister, fastighetsförvaltning och värdepappershantering samt annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Grymlings, Per-Olof Fingal som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lingl Björkegren, Lori Jean som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkegren, Per Olof Ragnar som är född 1964 och har titeln Suppleant, Levander, Anita Eva Marianne som är född 1965 och har titeln Revisor, Hallgren, Barbro Johanna Margareta som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Gotlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten .

POB Lantbruk & Maskin AB har 556705-9190 som sitt organisationsnummer.