4 optiker i Visby AB

Gotlands län

Information

4 optiker i Visby AB är en verksamhet som finns i Gotland. I 4 optiker i Visby AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Norén Häggbom, Märta Sofia Catarina som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eksvärd, Annika Birgitta som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bo Samuel som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Peter Bo Christer som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Carl Gunnar Stefan som är född 1966 och har titeln Revisor, Engström Ekonomi AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med 4 optiker i Visby AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå 4 optiker i Visby AB på telefon .

Bolaget skall berdiva optisk verksamhet, kapitalförvaltning samt annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är 4 optiker i Visby AB av bolagstypen Aktiebolag.

4 optiker i Visby AB är ett av många verksamheter som finns i Gotlands län och Gotland arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

4 optiker i Visby AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-01-18 och 4 optiker i Visby AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-18.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för 4 optiker i Visby AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

4 optiker i Visby AB har 556704-2980 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gotlands län.