Visbycreperie-logi AB

Gotlands län

Information

Visbycreperie-logi AB hittar ni ett Gotlands län som inte är som andra län. I Gotlands län hittar ni Gotland som är den kommunen där Visbycreperie-logi AB finns. I Gotland så finns det många olika Aktiebolag och i Gotlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Visbycreperie-logi AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Visbycreperie-logi AB har haft sedan 2006-05-11. Visbycreperie-logi AB har funnits sedan och 2006-03-16 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Visbycreperie-logi AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Wallérs Plats 3, 621 56, Visby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3220540.

Gotland arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gotlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Visbycreperie-logi AB Privat, ej börsnoterat.

Visbycreperie-logi AB har idag 556693-2298 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Nordberg, Mattias Kjell Levin Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Visbycreperie-logi AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fastigheter, bedriva restaurang, café samt hotell- och logiverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Visbycreperie-logi AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordberg, Mattias Kjell Levin som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jorméus, Gunnar Jakob som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Jorméus, Zofi Teres Anett som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljenberg, Susanne Gunilla som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Selling, Ann-Sofie som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Öfvergård, Anna Pernilla som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamotEngström, Carl Gunnar Stefan som är född 1966 och har titeln Revisor, Engström Ekonomi AB som är född och har titeln Revisor, .