MailPrint Sweden AB

Gotlands län

Information

Bolaget ska bedriva printning, kuvertering, tryck och kopiering samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även äga och förvalta fast och lös egendom samt värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MailPrint Sweden AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Gotland så är MailPrint Sweden AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gotlands län så finns det ännu fler.

Gotland arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Gotland och i Gotlands län. Redan 2005-10-11 så skapades MailPrint Sweden AB och verksamheten är har F-skattsedel MailPrint Sweden AB har haft det sedan 2005-11-17.

MailPrint Sweden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-11-17

556687-5711 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Gotland.

Just nu är MailPrint Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gotlands län

Vill ni komma i kontakt med MailPrint Sweden AB så går det att nå dem via telefon på 0498-291004 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom MailPrint Sweden AB är Malmros, Håkan Nils Gerhard som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Malmros, Gerhard Tore Arnold som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmros, Lennart Gunnar Sigvard som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lars Evert som är född 1965 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .