Karlssons Buss Gotland AB

Gotlands län

Information

Karlssons Buss Gotland AB är ett av många verksamheter som finns i Gotland. Det är nämligen den kommunen som Karlssons Buss Gotland AB finns i och den tillhör även Gotlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Karlssons Buss Gotland AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-06-16.

Karlssons Buss Gotland AB som idag finns i Gotlands län har varit registrerat sedan 2005-05-04. Men sedan 2005-08-01 så har Karlssons Buss Gotland AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Lye Häffride 124, 623 61, Stånga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Karlssons Buss Gotland AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0498-491133.

Gotland arbetar för att verksamheter som Karlssons Buss Gotland AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Karlssons Buss Gotland AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gotlands län.

Bolaget ska bedriva buss- och taxitrafik, värdepappersförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Karlssons Buss Gotland AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Karlsson, Per-Axel Martin.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Karlssons Buss Gotland AB och det är följande personer, Karlsson, Per-Axel Martin som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Madeleine Inga Maria som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyman, Maj-Lis Anna Erika som är född 1953 och har titeln Suppleant, Mirchandani, Roger som är född 1962 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Karlssons Buss Gotland AB är 556680-1543.