Kristofersson Exploaterings AB

Gotlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gotland och Kristofersson Exploaterings AB är ett av dem. Gotlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kristofersson Exploaterings AB är ett av dem. Statusen för Kristofersson Exploaterings AB är att Bolaget är aktivt.

Kristofersson Exploaterings AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-11-30. Det finns flera olika verksamheter i Gotlands län som är ett stort län. Gotland där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kristofersson Exploaterings AB ska trivas.

Kristofersson Exploaterings AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-28. I Gotland så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva markexploatering, markentreprenad, byggnadsrörelse, försäljning och förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kristofersson Exploaterings AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-28.

Idag är Kristofersson Exploaterings AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Gotland.

Vill man komma i kontakt med Kristofersson Exploaterings AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0498-273362.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kristofersson Exploaterings AB är Kristoffersson, Kurt Olof som är född 1944 och har titeln VD, Kristoffersson, Kurt Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristoffersson, Anna-Lena som är född 1957 och har titeln Suppleant, Klasson, Boel Ann-Charlott som är född 1956 och har titeln Revisor, .

Kristofersson Exploaterings AB har 556671-3599 som sitt organisationsnummer.