Fam Siwers AB

Gotlands län

Information

Fam Siwers AB hittar ni ett Gotlands län som inte är som andra län. I Gotlands län hittar ni Gotland som är den kommunen där Fam Siwers AB finns. I Gotland så finns det många olika Aktiebolag och i Gotlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fam Siwers AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Fam Siwers AB har haft sedan 2004-12-02. Fam Siwers AB har funnits sedan och 2004-12-02 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Fam Siwers AB så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Slottsgränd 11, 621 57, Visby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-6009599.

Gotland arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gotlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Fam Siwers AB Privat, ej börsnoterat.

Fam Siwers AB har idag 556670-3335 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Leander Siwers, Marie är den som för stunden ansvarar för Fam Siwers AB

Bolaget skall bedriva medicinska konsultationer, konsultationer inom friskvård och ergonomi, handel med konst, förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Fam Siwers AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Siwers, Bo Harry som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Leander Siwers, Marie som är född 1956 och har titeln Suppleant, Nyman, Gunder Frans Emil som är född 1952 och har titeln Revisor, .