JOLast AB

Gotlands län

Information

556667-0633 är organisationsnummer för bolaget JOLast AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JOLast AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gotland som är den kommunen som JOLast AB finns i.

JOLast AB har varit registrerat sedan 2004-09-27 och det finns flera bolag i Gotlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för JOLast AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-13.

JOLast AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gotland som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för JOLast AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Larsson, Ola Hans Erik -Martinsson, Jonas Martin

Vill ni komma i kontakt med JOLast AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6960260 eller genom brev på följande adress:
Kräklingbo Nygårds 434, 623 70, Katthammarsvik

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JOLast AB och det är Martinsson, Jonas Martin som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Ola Hans Erik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Kristina Marika som är född 1975 och har titeln Suppleant, Lindström, Jane Matilda som är född 1974 och har titeln Suppleant, Gotlands Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Hallgren, Barbro Johanna Margareta som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor