Rosengren Olofsson Stugor AB

Gotlands län

Information

556666-8108 är organisationsnummer för bolaget Rosengren Olofsson Stugor AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rosengren Olofsson Stugor AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gotland som är den kommunen som Rosengren Olofsson Stugor AB finns i.

Rosengren Olofsson Stugor AB har varit registrerat sedan 2004-09-21 och det finns flera bolag i Gotlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rosengren Olofsson Stugor AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-17.

Rosengren Olofsson Stugor AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gotland som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rosengren Olofsson Stugor AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Rosengren Olofsson Stugor AB så kan ni göra det på telefon genom 070-2336266 eller genom brev på följande adress:
Ardre Alsarve 806, 623 66, Ljugarn

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, stuguthyrning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rosengren Olofsson Stugor AB och det är Rosengren, Per Johan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Ragnar Ferdinand som är född 1971 och har titeln Suppleant, Nyman, Gunder Frans Emil som är född 1952 och har titeln Revisor,