Hansahälsan AB

Gotlands län

Information

Hansahälsan AB är en verksamhet som finns i Gotland. I Hansahälsan AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kroné, Lars Lennart som är född 1958 och har titeln VD, Kroné, Lars Lennart som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Thörnroos, Roland Anders som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brinkborg, Hans-Eric Birger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Jan Olov som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindvall, Bo Peter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamotSaartok, Tönu som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Leissner, Lars Harry som är född 1949 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Hansahälsan AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hansahälsan AB på telefon 0498-212670.

Bolaget ska bedriva företagshälsovård och sjukvård ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även äga och förvalta fast egendom och värdepapper.

Idag är Hansahälsan AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hansahälsan AB är ett av många verksamheter som finns i Gotlands län och Gotland arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hansahälsan AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-11-25 och Hansahälsan AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-11-25.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hansahälsan AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Brinkborg, Hans-Eric Birger -Lindvall, Bo Peter i förening med en av -Henriksson, Jan Olov -Kroné, Lars Lennart -Saartok, Tönu -Thörnroos, Roland Anders Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Hansahälsan AB har 556659-1821 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gotlands län.