Elvahundra Café och Restaurang AB

Gotlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gotland och Elvahundra Café och Restaurang AB är ett av dem. Gotlands län är ett stort län där det finns många företag där och Elvahundra Café och Restaurang AB är ett av dem. Statusen för Elvahundra Café och Restaurang AB är att Bolaget är aktivt.

Elvahundra Café och Restaurang AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-02-06. Det finns flera olika företag i Gotlands län som är ett stort län. Gotland där företaget finns i jobbar för att företag som Elvahundra Café och Restaurang AB ska trivas.

I Gotland så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva restaurang och caféverksamhet, samt aktiviteter och evenemang i anslutning till kulturhistorisk plats ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elvahundra Café och Restaurang AB inte är momsregistrerat.

Idag är Elvahundra Café och Restaurang AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Gotland.

Vill man komma i kontakt med Elvahundra Café och Restaurang AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0498-214340.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Elvahundra Café och Restaurang AB är Lövgren, Carina Åsa Elisabeth som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jakobsson, Kenneth Karl Erik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Melander, Set Pether som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Täckenström, Kenneth Bertil som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Klasson, Boel Ann-Charlott som är född 1956 och har titeln Revisor, .

Elvahundra Café och Restaurang AB har 556655-7350 som sitt organisationsnummer.