Ejmunds Gårdskött AB

Gotlands län

Information

Ejmunds Gårdskött AB är ett av många bolag som finns i Gotland. Det är nämligen den kommunen som Ejmunds Gårdskött AB finns i och den tillhör även Gotlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ejmunds Gårdskött AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-11-27.

Ejmunds Gårdskött AB som idag finns i Gotlands län har varit registrerat sedan 2003-10-21. Men sedan 2003-11-27 så har Ejmunds Gårdskött AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till St. Skorstensg. 26, 121 62, Johanneshov. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ejmunds Gårdskött AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0498-50781.

Gotland arbetar för att bolag som Ejmunds Gårdskött AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ejmunds Gårdskött AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gotlands län.

Bolaget skall vidareförädla, marknadsföra och sälja livsmedelsprodukter samt tillhandahålla utbildning och information inom livsmedel.

Firmatecknare för Ejmunds Gårdskött AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Norman, Odd David Esaias -Rönnberg, Rickard John -Wallin, Lars Magnus.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ejmunds Gårdskött AB och det är följande personer, Wallin, Lars Magnus som är född 1959 och har titeln VD, Wallin, Lars Magnus som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Odd David Esaias som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rönnberg, Rickard John som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Maud Gertrud Ingegerd som är född 1955 och har titeln Suppleant, Gotlands Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.Karlström, Tore Bertil Johan som är född 1945 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Ejmunds Gårdskött AB är 556649-2855.