Visby Bohag AB (Inspiration)

Gotlands län

Information

Visby Bohag AB (Inspiration) är ett av många verksamheter som finns i Gotland. Det är nämligen den kommunen som Visby Bohag AB (Inspiration) finns i och den tillhör även Gotlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Visby Bohag AB (Inspiration) är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-03-20.

Visby Bohag AB (Inspiration) som idag finns i Gotlands län har varit registrerat sedan 2002-11-12. Men sedan 2003-03-20 så har Visby Bohag AB (Inspiration) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Österv. 2, 621 45, Visby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Visby Bohag AB (Inspiration) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0498-291260.

Gotland arbetar för att verksamheter som Visby Bohag AB (Inspiration) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Visby Bohag AB (Inspiration). Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gotlands län.

Bolaget skall bedriva försäljning av och handel med husgeråd och heminredningsartiklar i Visby samt handel med restaurang-, Fast Food-, butik, och storköksutrustning, ny och begagnad. Samt handel med värdepapper.

Firmatecknare för Visby Bohag AB (Inspiration) är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Visby Bohag AB (Inspiration) och det är följande personer, Gneipelt, Lars Olof som är född 1958 och har titeln VD, Gneipelt, Lars Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Cederloo, Erik Ingemar som är född 1957 och har titeln Suppleant, Leissner, Lars Harry som är född 1949 och har titeln Revisor, Öberg, Bengt Olov som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Visby Bohag AB (Inspiration) är 556634-8693.