ByggProffs L Nordström AB

Gotlands län

Information

ByggProffs L Nordström AB hittar ni ett Gotlands län som inte är som andra län. I Gotlands län hittar ni Gotland som är den kommunen där ByggProffs L Nordström AB finns. I Gotland så finns det många olika Aktiebolag och i Gotlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. ByggProffs L Nordström AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket ByggProffs L Nordström AB har haft sedan 2002-10-10. ByggProffs L Nordström AB har funnits sedan och 2002-10-10 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till ByggProffs L Nordström AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Pärongränd 4, 621 49, Visby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Gotland arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gotlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är ByggProffs L Nordström AB Privat, ej börsnoterat.

ByggProffs L Nordström AB har idag 556631-4034 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för ByggProffs L Nordström AB

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att driva byggföretag, förmedling av arbetskraft inom byggsektorn, sälja ADB-tjänster, bedriva tävlingsverksamhet med hästar samt köpa och försälja värdepapper och fastigheter samt uthyrning av lokaler och därmed förenlig verksamhet.

I ByggProffs L Nordström AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordström, Lars Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Cathe Birgitta som är född 1969 och har titeln Suppleant, Nyman, Gunder Frans Emil som är född 1952 och har titeln Revisor, .