LonUser Sweden AB

Gotlands län

Information

LonUser Sweden AB är ett bolag som finns i Gotland. I LonUser Sweden AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Blom, Eva Katarina som är född 1960 och har titeln Extern VD, Blom, Anders Mathias som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Niklasson, Per Tomas som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandh, Ulf Håkan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ceder, Bo Erik Staffan som är född 1966 och har titeln Suppleant, Jorde, Sven Henrik som är född 1956 och har titeln SuppleantNyman, Gunder Frans Emil som är född 1952 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med LonUser Sweden AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå LonUser Sweden AB på telefon 031-7083553.

Bolaget skall bedriva marknadsföring och informationsspridning av Lonworkstekniken och öppna systemlösningar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är LonUser Sweden AB av bolagstypen Aktiebolag.

LonUser Sweden AB är ett av många bolag som finns i Gotlands län och Gotland arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

LonUser Sweden AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-08-14 och LonUser Sweden AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-08-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LonUser Sweden AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Blom, Anders Mathias Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

LonUser Sweden AB har 556591-9361 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gotlands län.