Norrgatts Spel och Tobak Aktiebolag

Gotlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gotland och Norrgatts Spel och Tobak Aktiebolag är ett av dem. Gotlands län är ett stort län där det finns många företag där och Norrgatts Spel och Tobak Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Norrgatts Spel och Tobak Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Norrgatts Spel och Tobak Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1998-05-19. Det finns flera olika företag i Gotlands län som är ett stort län. Gotland där företaget finns i jobbar för att företag som Norrgatts Spel och Tobak Aktiebolag ska trivas.

Norrgatts Spel och Tobak Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Gotland så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva kioskrörelse och spelbutik samt härmed förenlig verksamhet. Äga och förvalta fast och lös egendom samt värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Norrgatts Spel och Tobak Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Norrgatts Spel och Tobak Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Gotland.

Vill man komma i kontakt med Norrgatts Spel och Tobak Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0498-213222.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Norrgatts Spel och Tobak Aktiebolag är Holmström, Nils Thomas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Vallin, Ann Sofi Elisabeth som är född 1960 och har titeln Suppleant, Svensson, Lars Evert som är född 1965 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Norrgatts Spel och Tobak Aktiebolag har 556556-3060 som sitt organisationsnummer.