Sudersands Strandcafé AB

Gotlands län

Information

Sudersands Strandcafé AB hittar ni ett Gotlands län som inte är som andra län. I Gotlands län hittar ni Gotland som är den kommunen där Sudersands Strandcafé AB finns. I Gotland så finns det många olika Aktiebolag och i Gotlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sudersands Strandcafé AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Sudersands Strandcafé AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sudersands Strandcafé AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fårö Sudersand 4808, 624 67, Fårö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0498-223475.

Gotland arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gotlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Sudersands Strandcafé AB Privat, ej börsnoterat.

Sudersands Strandcafé AB har idag 556535-9857 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sudersands Strandcafé AB

Bolaget skall bedriva café och restaurangrörelse, kiosk med försäljning av livsmedel, uthyrning av fritidsfastigheter, samt handel med värdepapper och fast egendom.

I Sudersands Strandcafé AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Folke, Jörgen Arne som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Folke, Monika Elma Linnea som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Holtz, Susanne Helene Elisabeth som är född 1951 och har titeln Suppleant, Nyman, Gunder Frans Emil som är född 1952 och har titeln Revisor, .