GAILROT Aktiebolag

Gotlands län

Information

I Gotland finns det ett Aktiebolag som heter GAILROT Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar GAILROT Aktiebolag i Gotlands län. Gotland är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1996-11-15 så har GAILROT Aktiebolag varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är GAILROT Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Gotland.

Vill man komma i kontakt med GAILROT Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Fiskarplan 1, 621 55, Visby. Vi ni istället prata med GAILROT Aktiebolag så kan ni göra det på 0498-213970.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva fastighets- förvaltning, travverksamhet, handel med värdepapper samt konsultverksamhet inom kapitalvarubranschen och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Pettersson, Lars-Olof som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Astrid Karla Marianne som är född 1937 och har titeln Suppleant, Karlström, Tore Bertil Johan som är född 1945 och har titeln Revisor, Gotlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Pettersson, Astrid Karla Marianne -Pettersson, Lars-Olof .

GAILROT Aktiebolag har 556535-5848 som sitt organisationsnummer.