Gotlands Bokningscenter Care of Marketing AB

Gotlands län

Information

Gotlands Bokningscenter Care of Marketing AB hittar ni ett Gotlands län som inte är som andra län. I Gotlands län hittar ni Gotland som är den kommunen där Gotlands Bokningscenter Care of Marketing AB finns. I Gotland så finns det många olika Aktiebolag och i Gotlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gotlands Bokningscenter Care of Marketing AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Gotlands Bokningscenter Care of Marketing AB har haft sedan 2000-08-14. Gotlands Bokningscenter Care of Marketing AB har funnits sedan och 2000-08-14 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Gotlands Bokningscenter Care of Marketing AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Södertorg 17, 621 57, Visby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0498-291010.

Gotland arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gotlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Gotlands Bokningscenter Care of Marketing AB Privat, ej börsnoterat.

Gotlands Bokningscenter Care of Marketing AB har idag 556518-9759 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Gotlands Bokningscenter Care of Marketing AB

Bolaget skall bedriva allmän kontors- och call-centerservice främst med inriktning på bokningssveksamhet till läkemedelsföretag. Bolaget äger även rätt att äga och förvalta aktier och värdepapper samt idka uppfödning, tränings- och tävlingsverksamhet med travhästar och därmed förenlig verksamhet.

I Gotlands Bokningscenter Care of Marketing AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mellin, Malin Maria Mattsdotter som är född 1970 och har titeln VD, Mellin, Matts Hans Herman som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Mellin, Malin Maria Mattsdotter som är född 1970 och har titeln Suppleant, Levander, Anita Eva Marianne som är född 1965 och har titeln Revisor, Gotlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .