Gotlands Serviceboende Aktiebolag (Solrosen)

Gotlands län

Information

556501-8289 är organisationsnummer för bolaget Gotlands Serviceboende Aktiebolag (Solrosen). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gotlands Serviceboende Aktiebolag (Solrosen) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gotland som är den kommunen som Gotlands Serviceboende Aktiebolag (Solrosen) finns i.

Gotlands Serviceboende Aktiebolag (Solrosen) har varit registrerat sedan 1994-12-20 och det finns flera bolag i Gotlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-01-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gotlands Serviceboende Aktiebolag (Solrosen) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-01-22.

Gotlands Serviceboende Aktiebolag (Solrosen) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gotland som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gotlands Serviceboende Aktiebolag (Solrosen) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Almgren, Anders Olov Hugo -Yding, Mikael Jan Birger Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Gotlands Serviceboende Aktiebolag (Solrosen) så kan ni göra det på telefon genom 0498-284900 eller genom brev på följande adress:
Torsg. 1 A, 621 45, Visby

Bolaget skall bedriva vård och omsorg för äldre och handikappade samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gotlands Serviceboende Aktiebolag (Solrosen) och det är Almgren, Ingrid Margareta som är född 1955 och har titeln Extern VD, Almgren, Anders Olov Hugo som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Yding, Mikael Jan Birger som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Boonplook, Wandee som är född 1957 och har titeln Suppleant, Lennartsson, Lars Anders som är född 1965 och har titeln Revisor, Lars Lennartsson Revision AB som är född och har titeln Revisor