Rindi Energi AB

Gotlands län

Information

Rindi Energi AB hittar ni ett Gotlands län som inte är som andra län. I Gotlands län hittar ni Gotland som är den kommunen där Rindi Energi AB finns. I Gotland så finns det många olika Aktiebolag och i Gotlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rindi Energi AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Rindi Energi AB har haft sedan 1995-01-01. Rindi Energi AB har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Rindi Energi AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Jungmansg. 1 A, 621 51, Visby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0498-291550.

Gotland arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gotlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Rindi Energi AB Publikt bolag.

Rindi Energi AB har idag 556495-8758 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Rindi Energi AB

Bolaget skall såväl i Sverige som andra länder bygga och driva anläggningar för produktion och distribution av fjärrvärme, el och ånga samt därmed förenlig verksamhet.

I Rindi Energi AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Holmqvist, Svante Sten William som är född 1949 och har titeln Vice VD, Hägg, Bo Gustav som är född 1951 och har titeln Extern VD, Holmqvist, Svante Sten William som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Jan Bengt Erik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Björk, Svante Wollrath Eugén som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomberg, Carl Olov Göran som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamotSilveira, Semida De Campos som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ryman, Sven Bertil som är född 1955 och har titeln Revisor, Eklund, Johan Fredrik Axel som är född 1975 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.