Gotlandsägg Aktiebolag

Gotlands län

Information

I Gotland finns det ett Aktiebolag som heter Gotlandsägg Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Gotlandsägg Aktiebolag i Gotlands län. Gotland är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Gotlandsägg Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Gotlands län.

Sedan 1994-01-26 så har Gotlandsägg Aktiebolag varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Gotlandsägg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Gotland.

Vill man komma i kontakt med Gotlandsägg Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Stenkyrka Stenstugu 155, 624 42, Tingstäde. Vi ni istället prata med Gotlandsägg Aktiebolag så kan ni göra det på 0498-291060.

Bolaget skall producera, försälja och distribuera lantbruksprodukter samt bedriva därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta fast och lös egendom samt värdepapper. Bolaget skall handha administrativa tjänster, EDI-tjänster inom livsmedelsbranschen. Bolaget skall även erhålla arvode för säljfrämjande åtgärder mot kund och grossist.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bolin, Magnus Ingvar som är född 1966 och har titeln VD, Bolin, Magnus Ingvar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, af Petersens, Gösta Fabian som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bolin Sjögren, Anna Monica som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlström, Lars Åke som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Niring, Carl Fredrik som är född 1969 och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Bolin, Magnus Ingvar Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

Gotlandsägg Aktiebolag har 556481-2203 som sitt organisationsnummer.