K-G Nymans Bygg & Plåt Aktiebolag

Gotlands län

Information

556469-5954 är organisationsnummer för verksamheten K-G Nymans Bygg & Plåt Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K-G Nymans Bygg & Plåt Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gotland som är den kommunen som K-G Nymans Bygg & Plåt Aktiebolag finns i.

K-G Nymans Bygg & Plåt Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-07-15 och det finns flera verksamheter i Gotlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för K-G Nymans Bygg & Plåt Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

K-G Nymans Bygg & Plåt Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Gotland som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för K-G Nymans Bygg & Plåt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Nyman, Elsie-Maj Margareta -Nyman, Klas-Göran

Vill ni komma i kontakt med K-G Nymans Bygg & Plåt Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0498-482743 eller genom brev på följande adress:
Stånga Ungbåtels, 623 60, Stånga

Bolaget skall bedriva plåtslageri och byggnadsverksamhet, utföra ventilationsarbeten, idka försäljning av byggmaterial, plåt och plåtdetaljer samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med K-G Nymans Bygg & Plåt Aktiebolag och det är Nyman, Klas-Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyman, Elsie-Maj Margareta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Andersson, Anders som är född 1940 och har titeln Revisor, Gotlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,