Gotlandia AB

Gotlands län

Information

Gotlandia AB hittar ni ett Gotlands län som inte är som andra län. I Gotlands län hittar ni Gotland som är den kommunen där Gotlandia AB finns. I Gotland så finns det många olika Aktiebolag och i Gotlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gotlandia AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Gotlandia AB har haft sedan 2007-01-11. Gotlandia AB har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Gotlandia AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Dalhem Gandarve 167, 622 56, Dalhem men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0498-38220.

Gotland arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gotlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Gotlandia AB Privat, ej börsnoterat.

Gotlandia AB har idag 556464-0844 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Gotlandia AB

Bolaget skall bedriva handel med fisk och därmed förenlig verksamhet.

I Gotlandia AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Torsten Jan-Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Eva Margareta Susanne som är född 1951 och har titeln Suppleant, Karlström, Tore Bertil Johan som är född 1945 och har titeln Revisor, Gotlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .