Gudings Gård Aktiebolag

Gotlands län

Information

I Gotlands län så finns Gudings Gård Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Gotland här finns det många olika Aktiebolag. Gudings Gård Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gotlands län. Gotland jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gotlands län gör att bolag trivs där.

Gudings Gård Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556461-2553.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0498-484100 alternativt besöka eller skicka post till Gudings Gård Aktiebolag på följande adress Alva Gudings 369, 623 46, Hemse.

Gudings Gård Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Gudings Gård Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hallgren, Ilse Birgitta som är född 1954 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva jordbruk med binäringar, energiproduktion genom bioenergi och vindkraft, maskinstationsverksamhet inom lantbrukssektorn. Köp och försäljning av biogödsel. Producera biogas för fordonsbränsle, fjärrvärme och elektricitet, fastighets- och värdepappers- förvaltning och därmed förenlig verksamhet.