Slitevind AB

Gotlands län

Information

Slitevind AB hittar ni ett Gotlands län som inte är som andra län. I Gotlands län hittar ni Gotland som är den kommunen där Slitevind AB finns. I Gotland så finns det många olika Aktiebolag och i Gotlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Slitevind AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Slitevind AB har haft sedan 1994-01-01. Slitevind AB har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Slitevind AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Lummelunda Burge 621, 624 40, Tingstäde men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0498-274944.

Gotland arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gotlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Slitevind AB Publikt bolag.

Slitevind AB har idag 556453-2819 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Styrelsen skall bestå av 7 ledamöter och 1 suppleant. är den som för stunden ansvarar för Slitevind AB

Bolaget skall driva vindkraftverk samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Slitevind AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindahl, Carl Fredrik som är född 1972 och har titeln VD, Lindahl, Carl-Olov Ingemar som är född 1942 och har titeln Vice VD, Lindahl, Carl Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Carl-Olov Ingemar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Croon, Per Anders Gunnar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gahne, Anders Jörgen som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamotRehn, Gustaf Hjalmar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Önsten, Nils Anders som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Nimland, Sven Artur Verner som är född 1945 och har titeln SuppleantAndersson, Anders som är född 1940 och har titeln RevisorLevander, Anita Eva Marianne som är född 1965 och har titeln RevisorssuppleantGotlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.