GLG Frakt Stånga Aktiebolag

Gotlands län

Information

GLG Frakt Stånga Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gotland. Det är nämligen den kommunen som GLG Frakt Stånga Aktiebolag finns i och den tillhör även Gotlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

GLG Frakt Stånga Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

GLG Frakt Stånga Aktiebolag som idag finns i Gotlands län har varit registrerat sedan 1992-09-08. Men sedan 1992-01-01 så har GLG Frakt Stånga Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Odvaldsv. 3, 623 77, Klintehamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på GLG Frakt Stånga Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0498-240284.

Gotland arbetar för att bolag som GLG Frakt Stånga Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för GLG Frakt Stånga Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gotlands län.

Bolaget skall bedriva företrädesvis mjölktransporter jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för GLG Frakt Stånga Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Granström, John Peter -Granström, Thord Karl Johny.

Det finns idag lite personer som är kopplade till GLG Frakt Stånga Aktiebolag och det är följande personer, Granström, Thord Karl Johny som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Granström, John Peter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Granström, André John Arne som är född 1985 och har titeln Suppleant, Pettersson, Eva Ingrid Annika som är född 1965 och har titeln Suppleant, Karlström, Tore Bertil Johan som är född 1945 och har titeln Revisor, Gotlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för GLG Frakt Stånga Aktiebolag är 556452-2349.