Visuell Produktion International Aktiebolag

Gotlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gotland och Visuell Produktion International Aktiebolag är ett av dem. Gotlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Visuell Produktion International Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Visuell Produktion International Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Visuell Produktion International Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-04-09. Det finns flera olika verksamheter i Gotlands län som är ett stort län. Gotland där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Visuell Produktion International Aktiebolag ska trivas.

Visuell Produktion International Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Gotland så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva filmdistribution, produktion av videofilmer, konsultverksamhet inom videobranschen samt bedriva fotostudio ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Visuell Produktion International Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Visuell Produktion International Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Gotland.

Vill man komma i kontakt med Visuell Produktion International Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0498-493250.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Visuell Produktion International Aktiebolag är Dahlberg, Leif Gunnar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlberg, Susanne Elisabet som är född 1951 och har titeln Suppleant, Andersson, Anders som är född 1940 och har titeln Revisor, Gotlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Visuell Produktion International Aktiebolag har 556444-6002 som sitt organisationsnummer.