Lundgrens Smide - Hovvård Aktiebolag

Gotlands län

Information

I Gotland finns det ett Aktiebolag som heter Lundgrens Smide - Hovvård Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Lundgrens Smide - Hovvård Aktiebolag i Gotlands län. Gotland är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Lundgrens Smide - Hovvård Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Gotlands län.

Sedan 1991-12-23 så har Lundgrens Smide - Hovvård Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Lundgrens Smide - Hovvård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Gotland.

Vill man komma i kontakt med Lundgrens Smide - Hovvård Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Eke Bölske 140, 623 40, Havdhem. Vi ni istället prata med Lundgrens Smide - Hovvård Aktiebolag så kan ni göra det på 0498-481117.

Bolaget skall bedriva smidesverkstad, hovvård, hästar och kor m.m, handel med och förvaltning av fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lundgren, Kurt Nils Axel som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Monica Maria Christina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Taxell, Arto Matti Juhani som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisorshuset i Stockholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Lundgrens Smide - Hovvård Aktiebolag har 556440-3359 som sitt organisationsnummer.