Vattenbruket, Bröderna Gustavsson Aktiebolag

Gotlands län

Information

556439-9326 är organisationsnummer för bolaget Vattenbruket, Bröderna Gustavsson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vattenbruket, Bröderna Gustavsson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gotland som är den kommunen som Vattenbruket, Bröderna Gustavsson Aktiebolag finns i.

Vattenbruket, Bröderna Gustavsson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-01-02 och det finns flera bolag i Gotlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Vattenbruket, Bröderna Gustavsson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Vattenbruket, Bröderna Gustavsson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gotland som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vattenbruket, Bröderna Gustavsson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustavsson, Alf Göte Mauritz -Gustavsson, Kjell Inge

Vill ni komma i kontakt med Vattenbruket, Bröderna Gustavsson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0498-270268 eller genom brev på följande adress:
Väskinde Björkome, 622 75, Visby

Bolaget skall driva kräftodling och entreprenadverksamhet med inriktning på markarbeten med grävmaskiner och lastmaskiner samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vattenbruket, Bröderna Gustavsson Aktiebolag och det är Gustavsson, Alf Göte Mauritz som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Kjell Inge som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Lena Kristina som är född 1942 och har titeln Suppleant, Karlström, Tore Bertil Johan som är född 1945 och har titeln Revisor, Gotlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,