P.G Bilservice Aktiebolag

Gotlands län

Information

556432-0256 är organisationsnummer för bolaget P.G Bilservice Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som P.G Bilservice Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gotland som är den kommunen som P.G Bilservice Aktiebolag finns i.

P.G Bilservice Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-08-30 och det finns flera bolag i Gotlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för P.G Bilservice Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

P.G Bilservice Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gotland som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för P.G Bilservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med P.G Bilservice Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0498-210120 eller genom brev på följande adress:
Österbyv. 24 A, 621 41, Visby

Bolaget skall bedriva bilreparationer, inköp och försäljning av reservdelar samt inköp och försäljning av nya och begagnade bilar jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med P.G Bilservice Aktiebolag och det är Gustafsson, Pär Johan Helge som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Ann Birgitta Maria som är född 1961 och har titeln Suppleant, Levander, Anita Eva Marianne som är född 1965 och har titeln Revisor, Gotlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,