Gotlands Vård och Konvalescenthem Aktiebolag

Gotlands län

Information

I Gotland finns det ett Aktiebolag som heter Gotlands Vård och Konvalescenthem Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Gotlands Vård och Konvalescenthem Aktiebolag i Gotlands län. Gotland är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Gotlands Vård och Konvalescenthem Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gotlands län.

Sedan 1991-07-17 så har Gotlands Vård och Konvalescenthem Aktiebolag varit registrerat. Idag är Gotlands Vård och Konvalescenthem Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Gotland.

Vill man komma i kontakt med Gotlands Vård och Konvalescenthem Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Gotlands Vård och Konvalescenthem Aktiebolag så kan ni göra det på 0498-497214.

Bolaget skall bedriva vård och omsorg för äldre och handikappade samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Almgren, Ingrid Margareta som är född 1955 och har titeln Extern VD, Almgren, Anders Olov Hugo som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Yding, Mikael Jan Birger som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Boonplook, Wandee som är född 1957 och har titeln Suppleant, Lennartsson, Lars Anders som är född 1965 och har titeln Revisor, Lars Lennartsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Almgren, Anders Olov Hugo -Yding, Mikael Jan Birger Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Gotlands Vård och Konvalescenthem Aktiebolag har 556429-9674 som sitt organisationsnummer.