Myrände Gård Aktiebolag

Gotlands län

Information

556414-2064 är organisationsnummer för företaget Myrände Gård Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Myrände Gård Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gotland som är den kommunen som Myrände Gård Aktiebolag finns i.

Myrände Gård Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-12-21 och det finns flera företag i Gotlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Myrände Gård Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Myrände Gård Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gotland som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Myrände Gård Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Myrände Gård Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0498-54032 eller genom brev på följande adress:
Atlingbo Myrände, 622 40, Romakloster

Bolaget skall driva lantbruk, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Myrände Gård Aktiebolag och det är Bolander, Karl Magnus Allan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Bolander, Karl Martin Janne som är född 1987 och har titeln Suppleant, Nyman, Gunder Frans Emil som är född 1952 och har titeln Revisor,