Lilla Sandholmen, Långvik Aktiebolag

Gotlands län

Information

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lilla Sandholmen, Långvik Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Gotland så är Lilla Sandholmen, Långvik Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gotlands län så finns det ännu fler.

Gotland arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Gotland och i Gotlands län. Redan 1991-01-09 så skapades Lilla Sandholmen, Långvik Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Lilla Sandholmen, Långvik Aktiebolag har haft det sedan 2008-06-05.

Lilla Sandholmen, Långvik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556412-8295 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Gotland.

Just nu är Lilla Sandholmen, Långvik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gotlands län

Vill ni komma i kontakt med Lilla Sandholmen, Långvik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0498-218787 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lilla Sandholmen, Långvik Aktiebolag är Nilsson, Bo Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Henriksson, Lars Albert som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Cecilia Margaretha som är född 1968 och har titeln Suppleant, Skifs, Karin Irma Maria som är född 1966 och har titeln Suppleant, Gunnarsson, Anna Sofia som är född 1968 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians i Järfälla AB som är född och har titeln Revisor.