BERNT MOLINS TRANSPORTER Aktiebolag

Gotlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gotland och BERNT MOLINS TRANSPORTER Aktiebolag är ett av dem. Gotlands län är ett stort län där det finns många företag där och BERNT MOLINS TRANSPORTER Aktiebolag är ett av dem. Statusen för BERNT MOLINS TRANSPORTER Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

BERNT MOLINS TRANSPORTER Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-10-18. Det finns flera olika företag i Gotlands län som är ett stort län. Gotland där företaget finns i jobbar för att företag som BERNT MOLINS TRANSPORTER Aktiebolag ska trivas.

BERNT MOLINS TRANSPORTER Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Gotland så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkeri och transportverksamhet samt därmed förenligt.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BERNT MOLINS TRANSPORTER Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är BERNT MOLINS TRANSPORTER Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Gotland.

Vill man komma i kontakt med BERNT MOLINS TRANSPORTER Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0498-37087.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med BERNT MOLINS TRANSPORTER Aktiebolag är Molin, Arne Martin Bernt som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Gardelius, Ove Allan som är född 1948 och har titeln Suppleant, Nyman, Gunder Frans Emil som är född 1952 och har titeln Revisor, .

BERNT MOLINS TRANSPORTER Aktiebolag har 556407-6999 som sitt organisationsnummer.