Hemse Skog & Maskin Aktiebolag

Gotlands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och reparationer av utrustning för skogsskötsel, trädgårds- och fritidsartiklar, lantbruksmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hemse Skog & Maskin Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Gotland så är Hemse Skog & Maskin Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gotlands län så finns det ännu fler.

Gotland arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Gotland och i Gotlands län. Redan 1990-02-08 så skapades Hemse Skog & Maskin Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Hemse Skog & Maskin Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hemse Skog & Maskin Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556386-9972 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Gotland.

Just nu är Hemse Skog & Maskin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gotlands län

Vill ni komma i kontakt med Hemse Skog & Maskin Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0498-480160 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hemse Skog & Maskin Aktiebolag är Jonsson, Per-Åke som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Lena Marita som är född 1958 och har titeln Suppleant, Andersson, Anders som är född 1940 och har titeln Revisor, Gotlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .