Bäckssorkars i Väte Lantbruks Aktiebolag

Gotlands län

Information

Bäckssorkars i Väte Lantbruks Aktiebolag är ett bolag som finns i Gotland. I Bäckssorkars i Väte Lantbruks Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olofsson, Mats Olof Vilhelm som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Lars-Erik Ivar som är född 1949 och har titeln Suppleant, Levander, Anita Eva Marianne som är född 1965 och har titeln Revisor, Gotlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bäckssorkars i Väte Lantbruks Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bäckssorkars i Väte Lantbruks Aktiebolag på telefon 070-6576760.

Bolaget skall idka lantbruk och skogsbruk, hästverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bäckssorkars i Väte Lantbruks Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bäckssorkars i Väte Lantbruks Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gotlands län och Gotland arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bäckssorkars i Väte Lantbruks Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bäckssorkars i Väte Lantbruks Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bäckssorkars i Väte Lantbruks Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Bäckssorkars i Väte Lantbruks Aktiebolag har 556364-1744 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gotlands län.