Congard Aktiebolag

Gotlands län

Information

Congard Aktiebolag är ett företag som finns i Gotland. I Congard Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundin, Sven Vilhelm som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Yvonne Signe Mona som är född 1956 och har titeln Suppleant, Öberg, Bengt Olov som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Congard Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Congard Aktiebolag på telefon 0498-296220.

Bolaget skall bedriva entrepenadarbeten och målningsarbete samt konsultverksamhet inom byggbranschen, import och försäljning av bilar samt äga och förvalta fast och lös egendom samt värdepapper.

Idag är Congard Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Congard Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gotlands län och Gotland arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Congard Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Congard Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Congard Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Congard Aktiebolag har 556350-7234 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gotlands län.