Västerväte Lantbruk Aktiebolag

Gotlands län

Information

Västerväte Lantbruk Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gotland. Det är nämligen den kommunen som Västerväte Lantbruk Aktiebolag finns i och den tillhör även Gotlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Västerväte Lantbruk Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Västerväte Lantbruk Aktiebolag som idag finns i Gotlands län har varit registrerat sedan 1989-02-21. Men sedan 1989-01-01 så har Västerväte Lantbruk Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Väte Västerväte 220, 623 78, Klintehamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Västerväte Lantbruk Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0498-246157.

Gotland arbetar för att företag som Västerväte Lantbruk Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Västerväte Lantbruk Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gotlands län.

Bolaget skall idka jordbruk och skogsbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Västerväte Lantbruk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Västerväte Lantbruk Aktiebolag och det är följande personer, Fredriksson, Mats Owe Johannes som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Ulla Catharina Maria som är född 1955 och har titeln Suppleant, Gotlands Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Hallgren, Barbro Johanna Margareta som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Västerväte Lantbruk Aktiebolag är 556348-1745.