Lill-Åkre Present Aktiebolag

Gotlands län

Information

556313-1878 är organisationsnummer för verksamheten Lill-Åkre Present Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lill-Åkre Present Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gotland som är den kommunen som Lill-Åkre Present Aktiebolag finns i.

Lill-Åkre Present Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-12-02 och det finns flera verksamheter i Gotlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lill-Åkre Present Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Lill-Åkre Present Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Gotland som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lill-Åkre Present Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Ekdahl, Ingrid Margareta -Ekdahl, Lars-Inge

Vill ni komma i kontakt med Lill-Åkre Present Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0498-31173 eller genom brev på följande adress:
Barlingbo Lillåkre 645, 621 78, Visby

Bolaget skall bedriva handel med livsmedel, presentartiklar, bomaterial och biodlarmaterial, förvaltning av fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lill-Åkre Present Aktiebolag och det är Ekdahl, Lars-Inge som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekdahl, Ingrid Margareta som är född 1937 och har titeln Suppleant, Levander, Anita Eva Marianne som är född 1965 och har titeln Revisor, Gotlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,