Slite Mekaniska Aktiebolag

Gotlands län

Information

556311-3777 är organisationsnummer för företaget Slite Mekaniska Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Slite Mekaniska Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gotland som är den kommunen som Slite Mekaniska Aktiebolag finns i.

Slite Mekaniska Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-11-13 och det finns flera företag i Gotlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Slite Mekaniska Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Slite Mekaniska Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gotland som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Slite Mekaniska Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Slite Mekaniska Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Närsv. 14, 624 49, Slite

Bolaget skall utföra svarvning, fräsning och svetsjobb samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Slite Mekaniska Aktiebolag och det är Hammarström, Jan Edvard Ferdinand som är född 1941 och har titeln VD, Hammarström, Jan Edvard Ferdinand som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarström, Gunilla Margareta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Nyman, Gunder Frans Emil som är född 1952 och har titeln Revisor,