PA Kompaniet Aktiebolag

Gotlands län

Information

PA Kompaniet Aktiebolag är en verksamhet som finns i Gotland. I PA Kompaniet Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Stefan Rolf som är född 1967 och har titeln VD, Olsson, Stefan Rolf som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ann-Charlotte som är född 1962 och har titeln Suppleant, Haglund, Erik Tomas som är född 1964 och har titeln Revisor, Tomas Haglund Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med PA Kompaniet Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå PA Kompaniet Aktiebolag på telefon 0498-213030.

Bolaget skall bedriva uthyrning, försäljning och installation av ljudutrustning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är PA Kompaniet Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

PA Kompaniet Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gotlands län och Gotland arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

PA Kompaniet Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och PA Kompaniet Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för PA Kompaniet Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

PA Kompaniet Aktiebolag har 556306-6926 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gotlands län.