Kalkproduktion Storugns Aktiebolag

Gotlands län

Information

I Gotland finns det ett Aktiebolag som heter Kalkproduktion Storugns Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Kalkproduktion Storugns Aktiebolag i Gotlands län. Gotland är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Kalkproduktion Storugns Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Gotlands län.

Sedan 1987-04-07 så har Kalkproduktion Storugns Aktiebolag varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Kalkproduktion Storugns Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Gotland.

Vill man komma i kontakt med Kalkproduktion Storugns Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Fleringe Storungs , 624 53, Lärbro. Vi ni istället prata med Kalkproduktion Storugns Aktiebolag så kan ni göra det på 0498-253280.

Bolaget skall tillverka, hantera och vidaresälja brända kalkprodukter.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Thuresson, Hans Ola som är född 1968 och har titeln Extern VD, Tuominen, Tarmo Johan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Fors, Bertil Staffan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Gestranius, Marcel Michael Yngve som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Kiens, Klaus som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Mattsson, Björn Anders som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESSandström, Göran Emil som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivdal, Nils Anders som är född 1951 och har titeln Revisor, Öberg, Bengt Olov som är född 1950 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Fors, Bertil Staffan -Kiens, Klaus i förening med en av -Gestranius, Marcel Michael Yngve -Mattsson, Björn Anders -Sandström, Göran Emil -Tuominen, Tarmo Johan Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Kalkproduktion Storugns Aktiebolag har 556295-3280 som sitt organisationsnummer.