Bild & Reklam Annonsbyrå i Visby Aktiebolag

Gotlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gotland och Bild & Reklam Annonsbyrå i Visby Aktiebolag är ett av dem. Gotlands län är ett stort län där det finns många företag där och Bild & Reklam Annonsbyrå i Visby Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bild & Reklam Annonsbyrå i Visby Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bild & Reklam Annonsbyrå i Visby Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1981-12-03. Det finns flera olika företag i Gotlands län som är ett stort län. Gotland där företaget finns i jobbar för att företag som Bild & Reklam Annonsbyrå i Visby Aktiebolag ska trivas.

Bild & Reklam Annonsbyrå i Visby Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Gotland så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende reklam och marknadsföring, värdepappers- och fastighetsförvaltning, och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bild & Reklam Annonsbyrå i Visby Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Bild & Reklam Annonsbyrå i Visby Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Gotland.

Vill man komma i kontakt med Bild & Reklam Annonsbyrå i Visby Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0498-271988.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Appelgren, Susanne Elisabet -von Corswant, Alf Uno.

De som är på något sätt har med Bild & Reklam Annonsbyrå i Visby Aktiebolag är Appelgren, Susanne Elisabet som är född 1972 och har titeln VD, Appelgren, Susanne Elisabet som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, von Corswant, Alf Uno som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engström, Anna-Lena Ulrica som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ploman, Richard som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Levander, Anita Eva Marianne som är född 1965 och har titeln RevisorGotlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Bild & Reklam Annonsbyrå i Visby Aktiebolag har 556213-5698 som sitt organisationsnummer.