Klintehamns Biltjänst Aktiebolag (Statoil)

Gotlands län

Information

556210-0916 är organisationsnummer för företaget Klintehamns Biltjänst Aktiebolag (Statoil). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Klintehamns Biltjänst Aktiebolag (Statoil) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gotland som är den kommunen som Klintehamns Biltjänst Aktiebolag (Statoil) finns i.

Klintehamns Biltjänst Aktiebolag (Statoil) har varit registrerat sedan 1981-05-07 och det finns flera företag i Gotlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Klintehamns Biltjänst Aktiebolag (Statoil) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

Klintehamns Biltjänst Aktiebolag (Statoil) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gotland som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Klintehamns Biltjänst Aktiebolag (Statoil) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Klintehamns Biltjänst Aktiebolag (Statoil) så kan ni göra det på telefon genom 0498-240004 eller genom brev på följande adress:
Ringv. 53, 623 77, Klintehamn

Bolaget skall driva försäljning av bensin och övriga drivmedel, biltillbehör och livsmedel samt härmed förenlig verksamhet. Äga och förvalta fast och lös egendom samt värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Klintehamns Biltjänst Aktiebolag (Statoil) och det är Jakobsson, Bo Thure Emil som är född 1950 och har titeln VD, Jakobsson, Bo Thure Emil som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindell, Bo Ola Joachim som är född 1972 och har titeln Suppleant, Svensson, Lars Evert som är född 1965 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,